Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ

 ΥΛΙΚΑ:

  • 1 συσκευασία κατεψυγμένος μπακαλιάρος ή αλμυρμισμένος
  • 1 κρεμμύδι 
  • 1 ντομάτα
  • ελαιόλααδο
  • ριγάνη
  • πιπέρι
  • λίγο νεράκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αν έχετε πάρει κατεψυγμένο μπακαλιάρο τον ξεπαγώνετε από το προηγούμενο βράδυ,αλλιώς εάν έχετε πάρει αλμυρισμένο τον βάζετε σε νερό να ξαλμυριστεί όλο το βράδυ.

Κόβετε σε λεπτές ροδέλες το κρεμμύδι & τη ντομάτα.Τα τοποθετούμε ομοιόμορφα στο ταψί μας ,βάζουμε ελάχιστο αλάτι στη ντομάτα,από πάνω τοποθετούμε τις ροδέλες του μπακαλιάρου & ρίχνουμε πιπέρι,ριίγανη,ελαιόλαδο & τέλος ρίχνουμε λίγο νερό στο ταψί μας.

Ψήνουμε έως ότου μαραθούν οι ροδέλες κρεμμυδιού και ντομάτας & όταν πιρουνίσουμε το ψάρι & είναι μαλακό,είναι έτοιμο το φαγάκι μας.



Εμείς το συνοδέψαμε με πουρέ πατάτας & μπρόκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου