ΥΛΙΚΑ:
- 1 συσκευασία κατεψυγμένος μπακαλιάρος ή αλμυρμισμένος
- 1 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα
- ελαιόλααδο
- ριγάνη
- πιπέρι
- λίγο νεράκι
Αν έχετε πάρει κατεψυγμένο μπακαλιάρο τον ξεπαγώνετε από το προηγούμενο βράδυ,αλλιώς εάν έχετε πάρει αλμυρισμένο τον βάζετε σε νερό να ξαλμυριστεί όλο το βράδυ.
Κόβετε σε λεπτές ροδέλες το κρεμμύδι & τη ντομάτα.Τα τοποθετούμε ομοιόμορφα στο ταψί μας ,βάζουμε ελάχιστο αλάτι στη ντομάτα,από πάνω τοποθετούμε τις ροδέλες του μπακαλιάρου & ρίχνουμε πιπέρι,ριίγανη,ελαιόλαδο & τέλος ρίχνουμε λίγο νερό στο ταψί μας.
Ψήνουμε έως ότου μαραθούν οι ροδέλες κρεμμυδιού και ντομάτας & όταν πιρουνίσουμε το ψάρι & είναι μαλακό,είναι έτοιμο το φαγάκι μας.
Εμείς το συνοδέψαμε με πουρέ πατάτας & μπρόκολο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου