Υλικα:
-1κεσεδακι γιαουρτι η 1ποτηρι γαλα
-1κεσεδακι σπορελαιο(Αν βαλουμε γαλα μετραμε 1ποτηρι σπορελαιο)
-500γρ. φαρινα η απλο αλευρι με 1 1/2κγ. μπεικιν(Με αυτη τη ποσοτητα αλευριου γινονται πιο συμπαγη & τραγανα,αν θελετε να βγουν πιο μαλακα βαζετε λιγοτερο αλευρι,350-400γρ.)
-1αυγο(+1 για αλλειμα)
-λιγο αλατι
-φετα,τυροκαυτερη,μπεικον η οτι αλλο τραβαει η ορεξη σας....😜😜
Εκτελεση:
Ανακατευουμε με το χερι ολα τα υλικα μαζι εκτος απο το αλευρι,το οποιο κοσκινιζουμε απο πανω σταδιακα & ενσωματωνουμε.Πλαθουμε σε μπαλιτσες κ αν θελετε βαζετε & σουσαμακι😉Μη κανετε τις μπαλιτσες μεγαλες γιατι θα φουσκωσουν στο ψησιμο.Σ'ενα ταψι βαζουμε λαδοκολλα & τοποθετουμε τις τυρομπαλιτσες μας αφηνοντας απισταδη μεταξυ τους.Αν θελουμε αλειφουμε μ'αυγο & ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180°C(δε βρηκα το σηματακι,απλα μου το βγαλε στο κινητο😆)με αερα για περιπου 20'.Αυτο ηταν.Ευκολο???Καλη Επιτυχια💖💖💕💕😊😊😊
Περιμενω εντυπωσεις φωτο & σχολια😘😘😘😘