Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

PICKA



Το picka.gr είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα με χιλιάδες μέλη απ' όλη την Ελλάδα, που συνδέει φυσικές με online εμπειρίες. Μέσα από το picka.gr λαμβάνεις όλο τον χρόνο, PiCKA γεμάτα με προϊόντα, δείγματα, υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες, εντελώς δωρεάν!

Κάθε PiCKA είναι μία μοναδική εμπειρία!

  1. Γίνεσαι μέλος χωρίς κάποιο κόστος.
  2. Συμπληρώνεις το προφίλ σου ανάλογα με τα γούστα σου.
  3. Και το pickaboxer σου θα φτάσει σύντομα στη πόρτα σου.





Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Συμπληρώνετε απλά τα στοιχεία του προφίλ σας, απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις και κάθε φορά που λαμβάνετε το PiCKA σας, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να είστε ενεργοί PiCKABoxer. Θυμήθείτε να μοιράζεστε την εμπειρία σας στα Social Media χρησιμοποιώντας τα #pickaboxers για facebook & #pickagr για instagram και να απαντάτε στις έρευνες που θα σας στέλνουν κατά καιρούς.

Δε χρεώνεστε για τη παραλαβή του picka σας.

Όταν είναι έτοιμο το picka σας να έρθει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει να έχετε το νου σας στα mail σας και σας γράφουν και τον κωδικό για να παρακολουθείτε που βρίσκετε το δέμα σας.Το picka έρχεται με την ACS courier.

Δε παραλαμβάνετε κάθε μήνα picka,αλλά προσπαθούν να στέλνουν όσο το δυνατόν περισσότερα picka μέσα στον χρόνο και αυτά είναι ανάλογα με το προφίλ σας & τα γούστα σας.Από κάτω σας έχω τα link του picka στα social facebook & instagram :-) 

Και μη ξεχνάτε όταν ανοίξετε το picka σας να μοιραστείτε την εμπειρία σας στα social & να κρατήσετε το κουτί για οποιαδήποτε χρήση,ανακύκλωση ,ή σχεδιασμό κάποιων σχεδίων που σας έχουν μέσα.😊😊


http://www.picka.gr/ 

https://www.instagram.com/picka.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου